FORRETTER

FORRETTER fra ca. kl. 17.00 VORSPEISEN (ab ca. 17.00 Uhr)

TIGERREJER PÅ  . . . 95,-

Marineret i chili og hvidløg, salat, dip og hvidløgsbrød.

GARNELEN – Mariniert in Chili und Knoblauch am Spieß, angerichtet auf Salat mit Dip und Knoblauchbrot

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

GRAVAD LAKS efter køkkenchefens opskrift . . . 95,-

Serveres med friskbagt surdejsbrød, dild og rævesauce.

GRAVAD LACHS – Mit frischgebackenem Sauerteigbrot, Dill und Senfsauce.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


REJECOCKTAIL. . . 95,-

Håndpillede rejer, blancherede grønne asparges, syrlig cocktaildressing og dild.

KRABBENCOCKTAIL – Aus handgepulten Krabben, blanchiertem Spargel, Cocktaildressing und Dill.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

VESTERHAVSSALAT . . . 89,-

Mixet salat med skagenskinke, høvlet vesterhavsost og Futtens dressing.

GEMISCHTER SALAT – Mit luftgetrocknetem Schinken aus Skagen, gehobeltem Vesterhavs-Käse und Futtens Dressing.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Månedens suppe . . . 89,-

Suppe des Monats

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Alle forretter serveres med brød og smør
Alle Vorspeisen werden mit Brot und Butter serviert