HOVEDRETTER

HOVEDRETTER fra ca. kl. 17.00 HAUPTGERICHTE (ab ca. 17.00 Uhr)

Kød: Bøffer steges medium, hvis andet ikke er oplyst.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PANDESTEGT VESTERHAVS RØDSPÆTTE. . . 189,-

Hertil serveres kartofler, tyttebær, citron og persillesauce.

PFANNE GEBRATENE SCHOLLEAUS DER NORDSEE – Mit Kartoffeln, Preiselbeeren, Zitrone und Petersiliensauce.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

LAKSEFILET. . . 189,-

Serveret med limesauce, små kartofler og dampede porre.

LACHSFILET – Mit Limettensauce, kleinen Kartoffeln und gedämpftem Porree.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DAMPEDE BLÅMUSLINGER . . . 165,-

Med urter, ca. 1 kg., dampet i fløde og hvidvin, hertil serveres grove fritter og aioli eller brød og smør.

PFAHLMUSCHELN MIT KRÄUTERN – Ca. 1kg, gedämpft in Sahne und Weißwein, dazu grobe Pommes und Aioli oder Brot und Butter.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FUTTENS KENDTE STJERNESKUD. . . 155,-

Paneret stegt rødspættefilet, asparges, håndpillede rejer,  mayo, kaviar, laks og citron på ristet brød.

STERNSCHNUPPE – Grüner Spargel, handgepulte Krabben, Mayo, Kaviar, Lachs und Zitrone, angerichtet auf Brot.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BØF BEARNAISE . . . 215,-

Oksemørbrad serveret med dagens garniture, grove fritter og sauce bearnaise.

STEAK VOM RINDERFILET – Serviert mit Gemüse, groben Pommes und Bearnaisesauce.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BØF AF OKSEFILET . . . 195,-

Bøf af oksefilet fra Himmerland med fedtkant. Serveret med kraftig pebersauce, dagens garniture og brasede kartofler.

FILETSTEAK MIT FETTKANTE – Vom Himmerlandrind serviert mit kräftiger Pfeffersauce, Gemüse und Bratkartoffeln.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

WIENERSCHNITZEL AF KALVEKØD . . . 189,-

Brasede kartofler med bacontern, tranebær, citron, kapers og pandesmør.

WIENERSCHNITZEL VOM KALB – Bratkartoffeln mit Speck, Johannisbeeren, Zitrone, Anchovis, Kapern und zerlassene Butter.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

JÄGERSCHNITZEL AF KALVEKØD. . . 189,-

Brasede kartofler med bacontern, champignon-fløde sauce.

JÄGERSCHNITZEL VOM KALB – Bratkartoffeln mit Bacon und Champignon-Sahnesauce.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FUTTENS BURGER . . . 129,-

Bøf af hakket oksekød serveres i brioche bolle, iceberg, tomat, agurk, løg.
serveres med grove pommes og dip (ost og bacon +kr. 15,-).

FUTTENS BURGER – Belegt mit Eisbergsalat, Tomate, Gurke und Zwiebeln, dazu grobe Pommes und
Dip (mit Käse und Bacon + kr. 15,-).

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


FUTTEN-GRYDE . . . 158,-

Oksekød, grønt, bacon i cremet sauce med smag af karry og paprika. Serveres med mos.

FUTTEN-EINTOPF – Rindfleisch, Speck in Cremiger Sauce. Mit Kartoffelpüree.