Påskebuffet / 12. - 21. april
Futtens velkendte påskebuffet serveres fra den 12. til 21. april fra kl. 12.00-15.00.
(Vores almindelige Fut frokost kan ikke bestilles i denne periode)
Buffetens indhold:
Gl. modnet sild med havtorn, forårsløg og asparges
Kryddersild med creme fraiche og syltede rødløg
Karrysalat
◊
Salat med røget makrel og hvide asparges
Fiskefileter med grov remoulade og citron
Fyldte æg med ørredrogn
Tunsalat med friske ærter og agurk
◊
Lammerullepølse med persille og fennikelsalami
Carpaccio af røget lammekølle fra Rævhede
med pistacienødder og Pecorino
Tarteletter med kylling, gulerødder og ærter
Stegte, marinerede kyllingeoverlår med hvidløg og timian
Lammeculotte med balsamico, rosmarin og hvidløg
Grøn kartoffelsalat med radiser og purløg
Flødekartofler
Tærte med blomkål og bacon
◊
3 slags ost med hybenmarmelade og druer
Rabarberkage med creme fraiche
Citronfromage med karamelliseret hvid chokolade
Pris: 265 kr. pr. person
Børn 0-2 år: 65 kr.
Børn 3-10 år: 165 kr.
Frokostretter / 12.00-16.30
*Kan laves glutenfri
**Er glutenfri
-
Futtens stjerneskudDKK 275
Pandestegt skærising, koldrøget færøsk laks og dampet fisketerrine serveret på smørristet brød og salat. Pyntet med håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing, mayo, caviart og citron
-
Moules Frites**DKK 175
Hvidvinsdampede blåmuslinger serveret med pommes, aioli og en lille grøn salat
-
Pandestegte fiskefileterDKK 195
Fiskefileter af skærising serveret med enten pommes eller rugbrød fra Blokhus Bageren hertil hjemmerørt remoulade, ketchup, citron og en lille grøn salat
-
Salat med varmrøget laks*DKK 175
Plukket laks serveret på salat vendt med dilddressing, edamamebønner, cherrytomater, rødløg, agurk, saltmandler og sort sesam hertil brød og smør
-
Futten Salat*DKK 175
Med stegt kyllingebryst, pancetta, emmentaler, avocado og soltørrede tomater vendt med honning-sennepsvinaigrette hertil brød og smør
-
Vol-au-ventDKK 185
Serveret med trøffelfarseret kyllingebryst, asparges velouté, sprødt kyllingeskind og en lille salat
-
Pariserbøf*DKK 175
Hakket oksekødsbøf serveret på smørristet brød serveret med pickles, rødbeder, høvlet peberrod og kapers pyntet med æggeblomme og jordskokkechips
-
Futten Burger*DKK 185
Hakket oksekødsbøf i en briochebolle med salat, indbagte løgringe, drueagurker, syltede rødløg, mayonnaise, BBQ sauce, ost og bacon, hertil pommes og chilimayo. Ekstra bøf til de sultne 45,- (kan laves med vegetarbøf)
-
Bøfsandwich*DKK 185
Hakket oksekødsbøf i en briochebolle med hjemmerørt remoulade, drueagurker, rødbeder, ketchup, panerede løgringe og ristede løg. Hertil brun sauce og pommes (kan laves med vegetarbøf)
-
FlæskestegssandwichDKK 185
Med waldorfsalat, rødkål og brun sauce serveret med pommes
Frokostbuffet / 12.00-15.00
Serveres hver dag fra kl. 12.00-15.00 (dog ikke i perioder med påske- og julebuffet) / Serviert jeden Tag bis von 12.00-15.00 Uhr (nicht in dem Zeitraum mit Oster Buffet und Weinacht Buffet)
Du kan også bestille buffet ud af huset – dog minimum til 20 personer.
Forretter / fra kl. 17.00
Alle forretter er glutenfri – ønsker I glutenfrit brød kan dette bestilles ved personalet
Der følger brød og smør med til alle forretter
Ønskes ekstra brød og smør kan dette tilkøbes for kr. 35,-
-
Kartoffel-porre suppeDKK 110
Med sprøde flæsketerninger og purløgsolie
-
Kold fisketerrineDKK 125
Med spinat serveret med håndpillede rejer, grønne asparges og dilddressing
-
Røget vildtkølleDKK 135
Med trøffelmayo, valnødder og brombærvinaigrette
Hovedretter / fra kl. 17.00
*Kan laves glutenfri
**Er glutenfri
Kød: Bøffer serveres kun medium eller gennemstegt
-
Futtens stjerneskudDKK 275
Pandestegt skærising, koldrøget færøsk laks og dampet fisketerrine serveret på smørristet brød og salat Pyntet med håndpillede rejer, grønne asparges, Thousand Island dressing, mayo, caviart og citron
-
VesterhavsfiskDKK 295
Meunierestegt hvid fisk serveret med daikon, fennikel og spidskålssauté samt hummersauce
-
Vol-au-ventDKK 185
Serveret med trøffelfarseret kyllingebryst, aspargesvelouté, sprødt kyllingeskind og en lille salat
-
Futten gryde**DKK 185
Med oksemørbrad, tomat, løg og fløde Serveres med kartoffelmos
-
Steak af kalveribeye**DKK 285
Serveret med smørbagte pastinakker, gulerodspuré, pebersauce og pommes
-
Benløse fugle**DKK 225
Af okseindelår med bacon og gulerødder Serveret med kartoffelmos
-
Futten Burger*DKK 185
Hakket oksekødsbøf i briochebolle Med salat, indbagte løgringe, drueagurker og syltede rødløg Mayonnaise, BBQ sauce, ost og bacon hertil pommes og chilimayo - ekstra bøf til de sultne +45,- (kan laves med vegetarbøf)
Desserter / fra kl. 12.00
*Kan laves glutenfri
**Er glutenfri
-
Futtens berømte nougattærteDKK 95
Med vaniljeis, bærcoulis, nøddekrokant og flødeskum
-
Pære Belle Helene**DKK 95
Hvidvinspocherede pærer med vaniljeis og chokoladesauce
-
Nøddekurv**DKK 95
Serveret med sorbet og bær
-
Osteanretning*DKK 125
Med 3 slags ost og tilbehør
Børneretter / fra kl. 12.00
Serveres kun til børn fra 0-10 år
-
KyllingenuggetsDKK 95
Med pommes og ketchup
-
SkærisingfiletDKK 95
Med pommes, ketchup, remoulade og citron
-
BørneisDKK 45
2 kugler vaniljeis med chokoladesauce