FROKOSTRETTER

Buffet. . . 155,-
Hver dag fra kl. 12.00-15.00

To slags sild  –  Karrysalat  –  Laks med tilbehør  –  Rejer hertil skaldyrsdressing
Hjemmelavet grov remoulade  –  Rødkål  –  Hjemmelavet kartoffelsalat  –  Agurkesalat
Lun leverpostej med bacon og ristede champignons  –  Mørbrad a creme
Rødspættefileter  –  Fiskefrikadeller  –  Frikadeller  –  Lun tærte
Osteplatte  –  Dagens dessert

Täglich von 12.00-15.00 Uhr mit z.B. folgenden Gerichten:

Zweierlei Heringe  –  Currysalat  –  Lachs mit Beilagen  –  Garnelen mit pikantem Dressing
Hausgemachte Remoulade  –  Rotkohl  –  Hausgemachter Kartoffelsalat
Gurkensalat  –   Warme Leberpastete mit Bacon und gerösteten Champignons
Schollenfilets  –  Fischfrikadellen  –  Frikadellen  –  Schweinelendchen A La Creme
Warme Tarte  –  
Käseplatte  –  Dessert des Tages

Børn 3-10 år, kr. 85,- / Kinder bis 10 Jahre kr. 85,-
Børn 0-3 år, Dkk 45,- / Kinder zwischen 0-3 Jahre, Dkk 45,-

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FUTTENS FANTASTISKE REJEMAD* . . . 155,-

Håndpillede rejer, Blokhus rugbrød, chiliflager, mayonaise, avokado, dildkvist, citron og kaviar.

FUTTENS FANTASTISCHES GARNELENBROT
 Handgeschälte Garnelen, Blokhus Schwarzbrot, Chiliflocken, Mayonnaise, Avocado, Dill, Zitrone, Seehasenkaviar.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FUTTENS KENDTE STJERNESKUD . . . 155,-

Håndpillede rejer, laks, stegte rødspættefileter, salat, asparges, citron og kaviar.

FUTTENS BERÜHMTE ”STERNSCHNUPPE” 
Handgeschälte Garnelen, Räucherlachs, gebratene Schollenfilets,  Salat, Spargel, Zitrone, Seehasenkaviarr.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

RØDSPÆTTEFILETER . . .95,-

Serveres med pommes eller rugbrød, citron, ketchup, remoulade og salat.

SCHOLLENFILETS
Serviert mit Pommes oder Schwarzbrot, Zitrone, Ketchup, Remoulade, Salat.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TIGERREJER PÅ SPYD*. . 95,-

Salat, rejer stegt i hvidløg, hvidløgsbrød og chilimayo.

TIGER-SHRIMPS AUF DEM SPIESS
Salat, Tiger-Shrimps in Knoblauch gebraten, Knoblauchbrot, Chilimayo.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BLÅMUSLINGER . . . 165,-

Serveret i gryde, ca. 1kg., urter, hvidvin, fløde, friskbagt stenovnsbrød eller pommes og aioli.

MIESMUSCHELN
Im Topf serviert – ca. 1kg., Kräuter, Weißwein, Sahne, frischgebackenes
Steinofenbrot oder Pommes und Aioli.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

BØFSANDWICH *. . . 145,-

200g hakket oksekød, remoulade, ketchup, ristede løg, syltede agurker, brun sauce og pommes.
Ekstra bøf til de sultne 40,- ekstra.

HAMBURGER MIT SOSSE
200g Rinderhack, Remoulade, Ketchup, geröstete Zwiebeln, Gewürzgurke, braune Soße, Pommes.
Ein extra Hacksteak für die ganz Hungrigen 40,- Dkk extra.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PARISERBØF . . . 145,-

200g hakket oksekød, løg, kapers, peberrod, pickles og rødbeder

”PARISER HACKSTEAK”
200g Rinderhack, Zwiebeln, Kapern, gehobelter Meerrettich, Pickles, Rote Beete

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

KYLLINGEBURGER* . . . 130,-

Stegt kylling, salat, syltede agurker, karrydressing, tomat i bolle.(ost og bacon 15,- ekstra).

GEFLÜGEL BURGER
Mariniertes gebratenes Geflügel, Gewürzgurke, Currydressing, Tomate, Wecke. (Käse und Bacon 15,- Dkk extra).

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FUTTEN BURGER* . . . 130,-

Hakket oksekød, dressing, salat, syltede agurker, tomat, løg i bolle.
(ost og bacon 15,- ekstra ) ekstra bøf til de sultne 40,-.

FUTTEN BURGER
Rinderhack, Gewürzgurke, Tomate, Zwiebel, Wecke (Käse und Bacon 15,- Dkk extra).

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

VEGETARBURGER . . . 125,-

Grøntsagsbøf, dressing, salat og grove pommes. (ost 15,- ekstra).

VEGETAR-BURGER
Gemüsehacksteak, Dressing, handgeschnittene Pommes. (Käse 15,- extra).

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ÆGGEKAGE** . . . 95,-

( ca. 20 min. ) kan også laves som vegetarret
Serveret i støbejernspande med bacon, purløg, rugbrød, sennep og rødbeder.

OMELETT
(ca. 20 Min.) gibt es auch in Vegetarier-Version
Serviert in einer Gusseisenpfanne mit Bacon, Schnittlauch, Schwarzbrot, Senf, Rote Beete

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

KYLLINGESALAT* . . . 95,-

(Kan også laves som vegetarret uden kylling )
Blandet salat, oliven, marineret stegt kylling, karrydressing, mozzarella kugler.

GEFLÜGELSALAT
(Kann auch als Vegetarier Gericht ohne Geflügel gefertigt werden)
Gemischter Salat, Oliven, gebratenes Geflügel, Currydressing, Mozzarella Kugeln.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

* Kan laves glutenfri   * Kann glutenfrei gemacht werden