FROKOSTRETTER

Buffet. . . 148,-
Hver dag fra kl. 12.00-15.00

Med f.eks. 2 slags sild hertil karrysalat, kapers og løg Rødspættefileter hertil hjemmerørt remoulade og citron Laks og rejer. Hjemmelavede frikadeller og fiskefrikadeller hertil agurkesalat, rødkål og hjemmelavet kartoffelsalat. Lun leverpostej med ristede champignons og bacon Flæskesteg med sprødt svær eller mørbrad a la creme Dagens kage, Oste med tilbehør.

Täglich von 12.00-15.00 Uhr mit z.B. folgenden Gerichten:

Marinierter Hering, Gebratener Hering in Marinade mit Currysalat, gehackte Zwiebeln und Kapern paniertes Schollenfilet mit hausgemachter Remoulade und Zitronen. Lachs und Schrimps, Hausgemachte Frikadellen mit Rotkraut Hausgemachter Gurkensalat und hausgemachter Kartoffelsalat Warme Leberpastete mit Baconund Champignon Schweinebraten
oder Schweinefilet a la creme Hausgemachte Fischfrikadellen. 
Tages Kuchen, Käse mit Beilage

Børn t.o.m. 10 år kr. 75,- / Pr. Person Kinder bis 10 Jahre kr. 75,-

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

STEGTE RØDSPÆTTEFILETER . . . 95,-

Hertil serveres hjemmerørt remoulade, ketchup og rugbrød eller pommes.

PANIERTE SCHOLLENFILETS – Mit hausgemachter Remoulade und Ketchup, dazu wahlweise Schwarzbrot oder Pommes.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FUTTENS KENDTE STJERNESKUD . . . 149,-

Paneret stegt rødspættefilet, grønne dampede asparges, håndpillede rejer,
mayo, kaviar, laks og citron – serveres på brød.

STERNSCHNUPPE – Grüner Spargel, handgepulte Krabben, Mayo, Kaviar, Lachs und Zitrone, angerichtet auf Brot.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

STEGT SANDARTFILET . . .198,-

Serveret på bund af små kartofler og toppet med grøntsags-julienne.

GEBRATENES ZANDERFILET – Serviert mit kleinen Kartoffeln und Gemüsejulienne.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DAMPEDE BLÅMUSLINGER . . 148,-

Med urter, ca. 1 kg., dampet i fløde og hvidvin, hertil serveres grove fritter og aioli eller brød og smør.

PFAHLMUSCHELN MIT KRÄUTERN – Ca. 1kg, gedämpft in Sahne und Weißwein, dazu grobe Pommes und Aioli oder Brot und Butter.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

STOR PARISERBØF . . . 145,-

Kapers, rødbeder, løg, pickles og peberrod.

RINDERHACKSTEAK – An Kapern, Rote Bete, Zwiebeln, Pickles und Meerrettich.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FUTTENS BURGER . . . 129,-

Bøf af hakket oksekød serveres i brioche bolle, iceberg, tomat, agurk, løg
serveres med grove pommes og dip (med ost og bacon +kr. 15,-).

Belegt mit Eisbergsalat, Tomate, Gurke und Zwiebeln, dazu grobe
Pommes und Dip (mit Käse und Bacon + 15,-).

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

FUTTENS SALAT . . . 85,-

Med panerede stegte kyllingefileter, blandet salat, Futtens dressing og brød.

GEMISCHTER SALAT – Mit paniertem Hühnerfilet, Futtens Dressing und Brot.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ENGELSK BØF . . . 185,-

Hertil bløde løg, skysauce, kogte kartofler og agurkesalat.

RUMPSTEAK – Serviert mit Schmorzwiebel, dunkler Sauce, gekochten Kartoffeln und Gurkensalat.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ÆGGEKAGE . . . 95,-

Serveret med bacon, tomat og hakket purløg hertil serveres groft rugbrød og sennep.

EIERKUCHEN – Mit Bacon, Tomaten und gehacktem Schnittlauch, dazu Brot und Senf.